Oda og Marte får middagsbesøk!

Vi har fått venner! Endelig!
Det er ikke så dramatisk som det høres ut som, men at det er koselig med middagsbesøk av to energiske jenter, det er sikkert!
Den siste tiden har vi blitt tryggere på samfunnet rundt oss, og har kommet i god kontakt med en del av menneskene. Det har ikke vært noe problem å oppsøke sosiale sammenkomster, men å komme tettere inn på folk tar ofte litt lenger tid.

Etter gudstjenesten på søndag kom vi i kontakt med Anett, og hennes venninne Naomi. Naomi er 20 år, og studerer på universitet. Hun synes det var moro og møte jenter fra Norge, og vi var glade for å finne en som likte sport og musikk.
Etter litt mer snakk, og en kopp te ”alla” Afrika stil, tok vi motet til oss og inviterte de på middag. Ikke fordi det er skummelt å invitere folk på besøk, men fordi vi ikke var helt sikre på hva man serverer gjeser i Kabale. Prestasjonsangsten var til å kjenne på.. Spesielt fordi Anett er ”kokk” på gjestehuset i Kabale.
Maten ble enkel og grei. Menyen bestod av salat, ris, pasta, pasta saus, svidd omelett og brød for å kompensere for den svidde omletten.
Det ble en koselig kveld, og maten ble spist opp. Hverdagen i Kabale har vært innholdsrik og spennende, men det gjør seg godt å bli bedre kjent med folk på sin egen alder. Kjedelige kvelder blir fort litt mer spennende når man har noen å spille kort med, eller noen som kan ta oss med ut å spille volleyball.
Kulturen er veldig annerledes, men interessene til ungdommen i Kabale er på mange måter lik som våre.

Reklame